Vanaf begin dit jaar zijn er boeien in het Markermeer gelegd welke een wedstrijdbaan vormen.
Deze baan kan iedereen op elk gewenst tijdstip zeilen.
De uitgelezen kans voor ons om te kijken wie dit jaar de baan het snelste af kan leggen.

Door het gebruik van een telefoon-app kun je de ronde registreren op de website van de 30mijls en wellicht de snelste tijd van het jaar neer te zetten.
Een goede voorbereiding is wel nodig op de website staat een uitleg hoe je kunt deelnemen aan de wedstrijd.
Mochten er genoeg aanmeldingen zijn van onze club kan er voor onze vereniging een klassement aangemaakt worden.
Op de site is niet geheel duidelijk of het ook voor open catamarans bedoeld is maar het lijkt erop als we onze eigen texelrating invullen de open catamarans gewoon ingeschreven kunnen worden in het multihull klassement.

Via de website zijn de coordinaten van de boeien beschikbaar zodat je deze vooraf in je GPS kan laden.

Alvast heel veel succes en tot ziens op het water.

Facebook pagina
Facebook Groep