!!! LET OP AFGELAST !!!

Het zeilseizoen begint alweer aardig te vorderen, het wordt weer tijd voor de Herfstcup!

In het weekeind van zaterdag 29 en zondag 30 september worden, als afsluiting van het zeilseizoen, de jaarlijkse clubwedstrijden om de felbegeerde Herfstcup weer gehouden! Op beide dagen worden de leden van harte uitgenodigd om aan deze zeilcompetitie deel te nemen. 

Als startschip en tevens om de veiligheid van de deelnemers tijdens de wedstrijden te waarborgen fungeert onze eigen begeleidingsboot.  

Hopelijk werkt het weer ook mee en kunnen we twee geslaagde en gezellige wedstrijddagen tegemoet zien!

Tevens worden alle leden, dus ook de leden die niet meezeilen (en evt. directe gezinsleden) op zaterdag 29 september van harte uitgenodigd voor een heerlijke Indische rijsttafel!  Vanaf 17:00  (of iets eerder om het wedstrijdverloop nog eens te bespreken onder het genot van een biertje, wijntje of frisje) ben je welkom! 

De briefing op beide wedstrijddagen is rond 11:00 en de start is rond 11:30. Tijdens de wedstrijddagen worden, mede afhankelijk van het weer, twee of drie wedstrijden gezeild. Hopelijk kunnen we een groot deelnemersveld begroeten!

Om rekening te kunnen houden met de inkoop is het noodzakelijk om te weten hoeveel deelnemers er zijn voor de rijsttafel. Laat even weten via E-mail als je van plan bent om mee te doen aan de wedstrijden en/of je komt voor de rijsttafel en met hoeveel personen. Deelname is gratis.

Om rekening te kunnen houden met de inkoop is het noodzakelijk om te weten hoeveel personen er komen.

Laat even weten via E-mail als je mee komt zeilen en/of meehelpt om de rijsttafel te verorberen en met hoeveel personen.  

Stuur je mailtje s.v.p. vóór 21 september WSV Warder