Beste zeilvrienden,

Het is weer april geworden, dus mogen de masten van onze scheepjes in principe weer opgericht worden.
Echter, in verband met de Corona-crisis, het volgende:

Volgens de huidige regels mogen jachthavens in principe nog open blijven (tenzij de betreffende gemeente anders beslist).
Het bestuur van WSV-warder heeft daarom besloten om het terrein vooralsnog  niet te sluiten.
Echter, willen wij als bestuur het dringende verzoek doen om je strikt te houden aan de voorgeschreven algemene Corona-maatregelen.
*Houd minimaal 1,5 meter afstand.
*Blijf zoveel mogelijk thuis.
*Geen groepen van 3 of meer personen.

Het bestuur adviseert het volgende:
*Kom aanstaand weekend, ondanks de mooie weersverwachtingen, niet allemaal tegelijk aan je boot werken!
*Mocht je in de komende tijd aan je boot willen werken, kom dan bij voorkeur alleen.
*Het terrein is best redelijk uitgestrekt, dus blijf ver uit elkaar.
*Varen mag vooralsnog alleen of met gezinsleden, dus niet met niet-gezinsleden.
*Er worden uiteraard voorlopig geen activiteiten georganiseerd.

Hopelijk wordt het ondanks deze vervelende situatie evengoed een mooi watersportseizoen!

Met een vriendelijke groet.

Namens het bestuur,