De werkzaamheden in verband met de dijkverzwaring van de Markermeerdijk zijn, betreft ons terrein, voor de eerste fase gereed.

Dat houdt in dat wij ons terrein in de huidige staat voorlopig weer normaal kunnen gebruiken.

De knotwilgenrij aan de dijkzijde is helaas gerooid en er is op die plaats een steenbekleding gelegd. Het terrein stopt juist voorbij de houten helling. Rondom het "nieuwe" terrein is een tijdelijk hek geplaatst. 

Een deel van de oude plekken kunnen bij aanvang zeilseizoen 2021 weer gebruikt worden en dus moeten de tijdelijk verplaatste boten en opbergkisten weer op een nieuwe plek gelegd worden en dat zal zoveel mogelijk aan de dijkzijde langs het tijdelijke nieuwe hek zijn.

De planning is om de boten en zeilkisten tijdens een te houden werkdag op zaterdag 10 april a.s. te verplaatsen. Hiervoor moeten nieuwe ankerpaaltjes in de grond geplaatst worden, dus al met al is er best veel werk aan de winkel.

Het bestuur verzoekt de eigenaren van de te verplaatsen boten om op de werkdag op zaterdag 10 april aanwezig te zijn om boot en opbergkist te verplaatsen op aanwijzing van het bestuur (natuurlijk met hulpvaardige mede- leden).

Dus we verwachten jou op zaterdag 10 april om je boot en opbergkist netjes op de nieuwe plek te leggen.

I.v.m. de Corona voorschriften houden we uiteraard 1,5m afstand.

 

NB: Laat asjeblieft even weten of je komt

 

Namens het bestuur.