Watersport Vereniging WARDER aan het Markermeer heeft nog enkele ligplaatsen beschikbaar voor catamarans.

Gelegen in het pittoreske landelijke dorp Warder op slechts 20 autominuten van Amsterdam hebben wij een ruim buitendijks terrein met zeer veel faciliteiten waaronder een eigen clubhuis met kleedruimtes, toiletten en een keuken. Het clubhuis is aan het water gelegen met prachtig uitzicht over het meer en omgeven door een groot tegen wind beschut terras.

Twee maal per jaar organiseren we een toertocht voor de hele familie waarbij we met z'n allen naar een locatie varen om daar te lunchen en ontspannen weer terug te varen. Voor het begeleiden van wedstrijden en toertochten beschikt de vereniging over een eigen snelle ribboot.

Sfeer en gezelligheid horen bij het zeilen. Naast het "napraten" op het terras onder het genot van een drankje en een hapje, organiseert de feestcommissie enkele keren per jaar een barbecue en andere activiteiten.

De vereniging heeft ook faciliteiten voor kinderen.
Voor kleine zeilbootjes zoals optimisten hebben we een speciaal rek om de bootjes in te stallen.
Op het zelfde buitendijkse terrein is ook het zwembad Warder gevestigd en beschikt over een speeltuin en een peuterbad.

De ligplaats is voor het hele jaar, je boot weghalen in de winter is niet noodzakelijk.

Geintresseerd? neem contact op via ons contactformulier.